Post by apteledenli on Feb 20, 2022 17:59:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Football Strike: Online Soccer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Football Strike: Online Soccer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan aranyat csal ▞▞▞
▞▞▞ Football Strike: Online Soccer 2022 version ▞▞▞
Több alkalommal a 100000 és az 500000 téten az app lefagyott, így elbuktam az addig szerzett aranyaimat. Így nem tudom fejleszteni a képességeket.
Pets Race - Divertido juego de carreras PvP Arcade chwd
Ez egy kaki játék!😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥
Nagyon jó játék, nagyon addiktív, de rendben van, szerettem, csak több pontot kell adniuk nekünk, mint megvenni. Minden nap adnak pontokat, de bárcsak több lenne, mert gyorsan elvesztettem a pénzem, mivel nagyon szeretem, és sok időt töltök játékkal.. Nagyon ajánlom az embereknek.. Csak ne vegyen érméket 💰,.. Játssz minden nap, hogy több pénzt nyerj... Imádtam... Nos, most adok neked öt indítást, remélem, még sok érmét adsz 💰... Félelmetes 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟.
Nagyon szórakoztató játék, de biztosan vannak olyan hibák, amelyeket javítani kell. Gyakorló módban a játék gördülékeny és érzékeny, de amikor egy online meccsen játszol egy másik játékossal, komoly késleltetési problémák léphetnek fel a lövés és a kapus reakciója tekintetében. Nagyon frusztráló. Nem telefon vagy hálózati probléma, a többi játékom rendben működik.
kár hogy többször ledob a szerver. A sok csalót ki kellene tiltani, szerintem tudja akiről beszélek, csináljon magának kis testvèrt!
Ez egy olyan játék, amely az elejétől a végéig tart, és a lábujjhegyen tart, és nagyon szeretem az összes választékot, amit a zokni egyenruhán és a bájoson adnak.
Eleinte tetszett, most már nem tölt be! Megjelenik a cím képernyő és elindul a zene, de ott marad, hogy "csatlakozik", de soha nem történik meg, és IGEN, többször eltávolítottam és újratelepítettem! Remélhetőleg kijavítják ezt, hogy olyan nagyszerű értékelést adhassak, amit megérdemel, amikor játszhatom!
Szuper
Vád világ Eltérés nike strike la liga
Építési kalkulátor ingyenesen letölthető Android. ... Minden játék counter strike letöltés torrent ingyenes. ... Shaolin soccer 2 film letöltés.
Folyamatosan megszakítja a kapcsolatot, és visszaviszi a kezdőképernyőre, és nem kapja vissza az éppen játszott érméket, gyakran előfordul, és bosszantó, különösen, ha a legmagasabb szinten játszik. Nem tudom, miért lövök teljes erővel, és a labda nem megy olyan gyorsan, mint a húzás, néha igen, néha nem, amikor számítógéppel játszol, szándékosan veszítenek, mielőtt lövök, a kapus már merül. és tudja, hol lövök. Miért néha, amikor gólt szerzek, azt mondja nekem, hogy elfogyott a labda
A szimulációs játék remek móka volt, jól használható és szórakoztató volt az időm, amíg el nem játszottam a karrier módot, ahol a 2. szinten semmit sem tudok szerezni, ahol a gyűrűn keresztül kell lőni, utoljára, amikor megpróbáltam, 25 alkalommal számoltam át a gyűrűn. és még 1 pontot sem kaptak!! Kipróbáltam minden lehetséges módot és szöget, és még mindig ugyanaz jött ki!! Szóval ez egy ÓRIÁSI HIBÁS, AMIT KELL ÉS KELL KIJAVÍTANI, MIELŐTT VISSZAJÁTSZAK A JÁTÉKHOZ!!
Nagyon szórakoztató játék, ha megtanulod a mechanikát. Szórakoztatóbb lenne, ha nem lennék állandóan a nálam kétszer magasabb emberekkel. Most fejezték be, hogy egy 37-es szintű játékos lerombolta. 19. szinten vagyok. A párkereséshez némi munka kell.
Szeretem, hogy milyen gyorsak tudnak lenni a meccsek. Nincs szerencséje a játéknak, csak az egyenes reakciósebesség és precizitás
Több csillagot adna ennek a játéknak, de az a tény, hogy csak akkor töltődik be, ha wifin vagyok, komoly hátrány. Ezt leszámítva rendes játék.
Zsír
Problémái vannak a hibákkal vagy a csalókkal, boszorkányölő játékélménnyel. Nagyon elkeserítő
A footbal strike szerintem nagyon jó, mert izgalmas meg lehet belőle tanulni hogy ha jársh focira.🤠
Egyáltalán nem rossz egy gyors időtöltésnek.
Kurva gagyi huzogatod ide oda mi értelme Inkább huzogatom a faszomon a bőrt
A carier mód egy nagy sar
legjobb játék a világon
Ha meg akarja ismerni egy jó játék vagy egy gondoskodó társaság jegyét, nézze meg a véleményeket, és játsszon. Az egy évre visszanyúló panaszokat még mindig nem kezelték. A játék tele van előre meghatározott eredményekkel rendelkező botokkal. Meg akarja mozgatni a kapust, hogy egy előre meghatározott időpontban megállítsa a lövést? Hát... kár. Szeretnél gólt szerezni egy határozott győztes bot ellen? Nem. A hirdetések mindig működnek... hacsak nem jutalomhirdetés... akkor nem érhető el. Azt mondanám, hogy ez a cég teljesen átver.
ez a játék nagyon érdekes játszani. de hosszú csatlakozási időt vesz igénybe.
Sokak számára az EA Sports címe a legjobb Android foci játék, ezért a FIFA Soccer mindig a ... A játék készítői szerint a Football Strike egyik erénye az,
Nagyon jó játék csak ajánlani tudom mindenkinek
A legjobb Android-futballjáték Football Strike - Multiplayer Soccer. Ha megszállottja, hogy olyan komplett végrehajtó legyen, mint David Beckham vagy
Ez egy jó játék, de a játék közepén kiszakad, és elveszted az asztalra tett érméket 🙄
3 napja nem tudom megnyitni ezt az alkalmazást. Nem tudom, mi történik, de minden alkalommal, amikor megpróbálom kinyitni, azonnal visszacsukódik. Próbáltam eltávolítani és újratelepíteni, de az sem ment.
A kura anyátokat rahagyatok meg akik azt irják hogy jó az rohagyon meg.
Jó játék de a kapus halál én jobban védek pedig csak jfc u12-es vagyok
راىع جدا جربوه
jó
Football strike-freekick-soccer focis játékok ingyen online. Részletes leírás magyar nyelven! Rengeteg ingyen minőségi footbal focis játék!
A kapusom nem merül le több meccsen, és ugyanazt használja, amit ez okoz nekem
Nagyon jo lett!!!!!
Soccer Stars (3.7.1) letöltés Android-on apk - Captain Droid
A 25 legjobb foci játék az Android számára 【2022. helyezés】
Football Strike játékteszt | Mobilgamer
megtévesztés
Ennél elbaszottam szarság nincs a biztos rossz köcsögöknek való
Ez egy fos játék sokszor a kapu meg sem mozdul ha próbálom irányítani
Elmegy
jó játék
Ez arra kényszeríti Önt, hogy vásároljon és pénzt költsön, ha egyszer elkapja magát. Az algoritmus miatt elveszíti az összes megkeresett ingyenes pénzét, amivel elakad és vásárlásra kényszerül.
Két napja alig akarja elindítani a játékot...