Post by apteledenli on Feb 20, 2022 18:08:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Trojan War: Rise of the legendary Sparta ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Trojan War: Rise of the legendary Sparta IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira več ključev ▞▞▞
▞▞▞ Trojan War: Rise of the legendary Sparta 2022 version ▞▞▞
Jhhhh
Zelo lepo
Igra obupno potrebuje več stopenj in več likov več načinov ... 😍
Preveč oglasov uniči tok.
Prosim, ne nameščajte te igre, saj je izkoriščanje dediščine vojne s palicami. Enote so enake cene, tam so iste enote z različnimi imeni, nivoji so v istem vzorcu, predvsem pa so preobleke enake barve in delajo isto stvar. Bodite pametni in ga ne nameščajte za svoje dobro!
velikanska raven je tako težka, a dobra, da dajem 3 zvezdice
Fall Dudes (Early Access) Аркадни bzg
Všeč mi je pvp, vendar bi bil nov način zgodbe 3 lep, stvar s pvp-jem, tj. da bi igralci, ki so dobili denar, kupili tiste posebne veščine, kot so konice, obnavljanje zdravja itd., tako da 5 nima smisla igrati, ko preidete eno raven, je kar precej nemogoče, če igraš kot običajno
Všeč mi je, ker je ...... Soooooooooooooooooooooooooo veliko zabavno, kot da bi ga dal 5000000000000 Stars I bi ga dobil, da bi ga morali igrati, kot da bi se igral vsak dan, da bi ga igral a zelo dobra igra, ki bi jo morali igrati!!!!! Kot vsak všeč je vsaka stopnja precej enostavna, vendar morate biti previdni, nikoli ne veste, ali vas bodo napadli, vendar je zelo dobra igra!!
Da, tako da je zelo dobra igra v tem zeusu je tudi močna, vendar prosim izboljšajte hermes. Hermes je nekoliko šibek, ker so ga zadnjič ubili ciklopi.
Ta igra je v bistvu še vedno vojna zapuščina, vendar v grškem slogu
Toliko oglasov
Neumna in dolgočasna igra. popolna izguba časa
Shreyash
Te igre so kul, vendar jih ne bom odprl, ne bom videl mega ges block lang ang nakikita
Jaz sem. Na stopnji 30 in je nemogoče počistiti nivo. To je tako frustrirajoče, da sem naredil vse, vendar ne morem počistiti te stopnje pomoči 😏 Sicer sem jo odstranil,😓
Dobra in ena najboljših vojnih iger ter najbolj zanimiva igra od vseh, ki jih je enostavno razumeti
Odprl sem igro, ne zažene se samo črn zaslon 😡 in traja predolgo in še nisem začel igrati
Torej, kaj naj naredim po tem, kaj je naslednji korak.. je kaj narobe, naj mi nekdo razloži ali bom izbrisal igro...
Podobno kot vojne s palicami, vendar gud
Trojan War: El ascenso de la legendaria Esparta Estrategia npt
Morda tudi oglasi ... Popravite to
To je zelo dobra torjanska igra
Vse je v redu, vendar je izbrisano zaradi dokončanja nekaj stopenj in dolgočasja, bi bilo dobro, če bi jih, ko bi dosegli največjo možno nadgradnjo enot, lahko usposobili, da postanejo močnejši in jih začeli znova nadgrajevati ter bi lahko tudi menjali obleke (ne artefakte) Drstiti se s sovražniki tankov brez danih niti 10 sekund za začetek je nadležno 2 in dodajte tudi formacijsko črto in kjer lahko izberete več čet tako, da povlečete zaslon nad njimi.
Ta igra, kot je posodobitev goljufij. Ni nove posodobitve stopnje v novi različici. Zakaj torej lahko vnesete napačne podatke
Nova igra
Super igra, vendar je posodobitev počasna
Natančna, a precej slabša kopija različice palice tega tipa. Prepočasen in ponavljajoč se.
Guerra di Troia: L’ascesa della leggenda Sparta Strategia lbih
Enostavna za igranje in zelo zabavna igra mi je všeč, fantje, najlepša hvala za zabavo, ki nam jo dajete, prosim, če obstaja še kakšna taka
Vojne.
Ta igra je zabavna. Običajno ne maram iger strategije/stolpne obrambe, a zaenkrat je ta super. Brez pritožb.
To je zelo dobra igra, vendar ne vem, zakaj dosežki ne delujejo, prosim, popravite
To je res zanimiva igra. Kdor ima rad akcijo, mora igrati to igro. Meni osebno je tako zelo všeč. Toda ena stvar je, da je naša vojska tako kratka. Morda vodstvo iger pomisli na to. Hvala
Pozdravljeni, po dolgem času sem našel res dobro grafično igro z veliko več potenciala za rast. Toda nestrpno čakam na več načinov akcij. Hvala
neverjetno
Qualcomm bo TV DC zip HD FM pojdi jokati tako, da dopolni do raztrga, da naredi do gor
vogus igra, sploh ni zanimiva. Igra ima le nekaj ravni in ni veliko stvari za početi in ljudje bodo igro odstranili v 2 dneh, ker res ni zanimiva.
Super, všeč mi je ta igra, res super je zabavna
Zakaj se zemljevid nadaljuje, vendar piše, da sem ga dokončal, poleg tega je vsekakor odlična igra za igranje, posodobite, da nadaljujete z zgodbo, da bi videli, kako se vse skupaj odvija
Res razočaran nad to igro. Zelo sem užival, dokler nisem prišel do stopnje 13, nato pa sem moral znova preigrati prejšnje stopnje, da sem maksimiziral svoje like. Zdaj na stopnji 14 in je neprehodna, razen če zapravite pravi denar za nadgradnje!
Igra je dobra in nimam težav z njo. Želim pa si, da bi bila naslednja posodobitev na spletu in brez povezave
Ta igra je zabavna, vendar ne kot zabava za možgane, je pravzaprav zahtevna in zahteva sodelovanje. Vsekakor v mojih top 10.
Zelo zelo lepa igra.. dobro opravljeno. Upajmo, da dodate pvp bitko za veliko bolj intenzivno igranje
Zelo zahtevno Všeč mi je 😄😄😄, vendar bi bilo lepo, če bi povečali število ljudi, ki jih lahko imate
Dobra igra moja izkušnja. Vso vojsko nadgradim s kovancem exp In imam kovanec exp 375 Imam veliko exp coinov, vendar ne morem kupiti ničesar, prosim, dodajte več vojske in dodajte kovanec exp 500, zamenjajte 5000 zlatih kovanec
Ali je ta igra brez povezave ali na spletu
To je tako kot igra s palicami
Odlična igra, tako kot je reklama
Trojan War: Huyền thoại Sparta Chiến thuật epyc