Post by apteledenli on Feb 20, 2022 18:32:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of War 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of War 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ לפרוץ סיבולת ▞▞▞
▞▞▞ Age of War 2 2022 version ▞▞▞
בסדר
מילה אחת: משעמם.
המשחק הזה כל כך מבאס שקשה לתאר במילים.
זה כל כך קשה שאני לא נהנה שזה רק גורם לי לכעוס
המשחק הכי טוב זה בערך כמו עלה הרבה מאמץ רק כדי לקבל כמו בדיוק כמו שהוא זה כאילו זה ממש קשה רק לעלות לאיזה גיל
זה משחק מהנה ואני נהנה מהשיר הזה. אבל יש לו את הבאג המוזר פה ושם, למה שאשלם חמישה דולר עבור מצב פרוץ, אם משהו זה צריך להיות שקל אחד, מפתחים לא תומכים בו או לא אכפת להם מהבעיות שלך, ויש לו הישג סודי? האם מישהו באמת מקדיש זמן לגלות הישג סודי במשחק נייד? טוב לכמה סיבובים אבל אז זה מתעשן מהר במיוחד אחרי שניצח את אינסיין.
משחק אפי באמת, ברגע שאתה יודע מה לעשות זה קצת קל. המשיכו בעבודה הטובה מפתחי
פשיוט טוב
משחק נחמד
אין התקדמות אמיתית. היכו אותו פעמיים וזה הספיק
המשחק הכי טוב שיש לטלפון
כשקניתי מצב פרוץ ונכנס למצב מטורף זה מוציא אותי מהמשחק
אולי תוסיף עוד שני גנרלים פרוצים.
Age of War 2 Strateške igre qrv
אני אוהב את המשחק הזה. כי אני לומד איך האנשים משנים את התרבות שלהם אחרי השנה ואני לומד איך לבוש חיילים לפני כן.
סופר טוב אבל שכח את ימי הביניים ו. אולי דבר המלחמה של המפץ הגדול, אולי סוף עידן האוניברסיטאי שבו הם נמצאים בחלל עם שביל החלב מתחילים להתעצבן מאחור עם מטוסי האלים והבסיסים מטורפים מחומר אפל, אבל חבל על זה ועניין לחש התקפת העל הוא חור שחור ואתה יכול להשתמש בכל ה-attack chairars מכל הזמנים ולשחרר את שאר הגנרלים
משחק מדהים אבל יש דברים שצריך לשפר. חוץ מזה זה נהדר
אני שונא את המשחק הזה הלוואי שזה יהיה איסור למה אני צריך למחוק את כל המשחקים שלי
משחק מזויף מאוד
Age of War 2 Strategi qqrr
יש לי ניסיון רע מאוד עם המשחק הזה. הקשת לא יכול לפגוע באדם שמולו אלא הם פגעו באדם השני. אפילו הגרסה הקודמת שלה כל כך טובה.
Vinodj
היה למעשה משחק בתשלום ול-AI היה יתרון מאוד לא הוגן נגדי. אל תשחק ואל תבזבז את כספך על זבל התוכנה הזה.
זה משחק טוב. בדיוק עברתי את הרמה המטורפת. משחק ברמה אחת שלו. אני מציע שתגדיל רמות או הזדמנויות.
לא מצליח להבין
המשחק הזה סימן לי רושם טוב! מההתחלה ועד עכשיו! אוהב את המשחק הזה! 😍💖 המשיכו כך מפתחים! 😘
Hero Factory - Idle tycoon Simulare lsm
בדיוק כמו משחק הפלאש הקלאסי של פעם. אין פרסומות מעצבנות מדי למרבה המזל
לא ישקר זה משחק די טוב, הגון אבל ה-AI או הבוט קשים מדי ללא פריצות
Age of War 2 სტრატეგია iadn
סביר
המשחק הזה מדהים, המכניקה של המשחק מדהימה וכל הנפילה של כל זה מפוארת
נדרש רכישות באפליקציה כדי לשחק גנרלים.
Age of War 2 Strategi juyj
זה היה בסדר
בבקשה, ה-AI פשוט תביאו את הצריח הכי טוב למקום שבו זה פשוט יהיה בלתי אפשרי להיות כל כך טיפש בבקשה תניחו את הצריח שם כדי ש-OP הם יוכלו להוציא את זעם אלוהים מבלי להיפגע ממנו
הגרסה הראשונה טובה יותר
זה צריך עוד עדכון
דברים רעים אינם בחינם כמו החלק שבו אתה צריך לשלם 4.00 משהו
לא ישחזר רכישות
הישן היה טוב יותר
המשחק הזה הוא גרוע אויבים תמיד ברמה גבוהה יותר אל תוריד את המשחק הזה אם אתה משתמש במהלך מיוחד אתה לא תתפתח בבקשה תקן את הדברים האלה ותגיב
יש לי הרבה יותר כסף ומשדרגים מהר מדי