Post by tiarooheppbulgtrep on Mar 4, 2022 23:58:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Parkour Race - FreeRun Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Parkour Race - FreeRun Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови глитцх кованице ▞▞▞
▞▞▞ Parkour Race - FreeRun Game 2022 version ▞▞▞
Ова игра је једна од оних игара где играте један ниво и постоји реклама. Постоји опција да не купујем огласе, али не би требало да плаћам колико год новца за апликацију коју ћу чувати недељу дана. Такође ми се не свиђају контроле, како бих превлачио по екрану и мој лик се једва померао.
дао бих му 5 звездица ако престане да се руши. Желим да потрошим новац на ову игру, али ти ми не дозвољаваш. игра се стално руши. мој уређај је киаоми ми плаи. молим те поправи.
Неможе да се пређе ниво 58.
Ова игра је забавна, али неки нивои су исти и има превише реклама. Сваки пут када победите добијете оглас то је досадно, али осим тога, анимације су добре и механика игре је забавна.
Превише реклама. Никада нећу ценити сав напоран рад ако је програмер толико луд за зарадом новца од реклама. Која је сврха играња ако се 50% времена користи за гледање проклетих реклама које се не могу прескочити? Требало би да се стиде.
Па, то је заиста забавна игра 😁 али волео бих да је онлајн игра за више играча која иде против стварних људи, уместо против ботова, вероватно се питате како овај клинац може да каже да није игра за више играча, па, заправо је прилично једноставно, прво када Закључао сам свог омиљеног лика типа који је држао актовку и тркао сам се. Видео сам истог лика, али он је био плав, а боја коже свих других ликова је плава, друго, већина онлајн игара за више играча када притиснете плаи
Супер забавно и уживаћете у игри
Добра игра. Али треба пуно посла. Игра не реагује после половине трке или после једне утакмице. Решите проблем са перформансама и биће савршена игра
У реду, ова игра је прилично лепа и све, али волео бих да постоји онлајн функција где можете да играте са другим људима. Чињеница да сам први сваки пут када играм против вештачке интелигенције није заиста достигнуће. Ако би се ово додало, то би заиста побољшало осећај и искуство.
У почетку сам мислио да ће ово бити лоше! Сада је тако невероватно!.Ова апликација је једна од оних игара да су толико добре да не можете престати да их играте, МадБок, били сте прилично добри! Волим да видим још ажурирања, ово сам избрисао само за простор када добијем више простора, дефинитивно ћу поново преузети!
Нисам желео да верујем да је игра лоша како су сви говорили да јесте па сам одлучио да је пробам и као што сви говоре, игра је ужасна. Али они то могу поправити. Игра касни, па поправите то, можете да додате звукове или музику да бисте је учинили привлачнијом, и да додате различите формате да изгледа као иста фаза изнова и изнова! Вероватно нећу поново играти ову игру, али се надам да ћете ово поправити или додати како би други људи могли да уживају.
Контроле су ужасне, осетљивост за њих је превисока па је лако скочити са стране зграде у провалију и исто тако лако ићи погрешним путем или налетети на нешто на шта не желите да налетите и пропустите ствари на које желите да налетите
Parkour Race - FreeRun Game Спортни dbxx
- Учините све нумере доступним (и учините их још) - Учините нумере дужим - Режим за више играча на мрежи - Замените огласе козметиком за куповину у апликацији - Игра на ранг листи - Турнир у еСпорту има много потенцијала.. Ја сам на свом трчању 1769. и још увек Уживајте.5 звездица за рангирани режим за више играча.
Parkour Race - FreeRun Game Športne igre kgp
Ово ми је НАЈгора игра икада, у овој игри има каке и других ствари за одрасле, ово је само за 18 година
バルクールレース スポーツ jvq
Роцк
Цоол Лол К Врф
Игра је добра, али мој телефон толико заостаје и виси
забавна игра, али једино што морам да кажем о томе је можда мало реклама које су ми у реду, али графика понекад не буде добра и не волим баш рекламе и увек више волим да игре имају музику ако немају Заиста их не волим толико. Не волим тишину.
Parkour Race - FreeRun Game სპორტი vqc
Изузетно досадна игра. Не верујте огласима. Не постоји ништа више од тога да се изнова и изнова трчи кроз исту област. Ова игра је пуна реклама. Не мислим ни да су противници прави људи. Мора да су ботови јер сам победио у свакој утакмици.
Динамичан је, али нема другог изазова осим набавке нове одеће и ликова, испада да је скоро исти, трка чак није ни права трка против других људи (или изгледа тако, такође је врло лако лако), било би боље када бисте се заиста могли тркати против других и више персонализовати свој карактер, одлична идеја се лоше развија.
Ова игра је кул игра и места су сјајна, али рекламе нису
Игра је веома заразна, у почетку сам био мало љут, била је превише лака, али како сам напредовао на нивоима, постало је веома интересантно. Слобода кретања га такође чини јединственим. Међутим, могао би да користи неки звук, приметио сам да нема звука и то је за мене искључено
Супер игрица свима препоручујем
Огласи на сваком нивоу, игра вам чак не дозвољава да је играте без гледања тих реклама осим ако не платите 5$ на тржишту игара. Толико је срање.
Волим паркур игре, ова игра је најбоља за паркур
Сјајно. Искрено, игра је сјајна без реклама. Кључ: Искључите Ви-Фи да бисте уклонили огласе. То чини игру пријатном за све. Има савршен квалитет.
Ова игра је рубииииииииииииииииисххх најгора игра икада за многе рекламе су стално квариле и када додирнете екран да бисте је померили једноставно није функционисало. Апсолутно мрзим ову игру, ужасна је
Идеја игре је одлична, али контроле нису тако лепе, а недостају ми неки звучни ефекти. Нешто што бисте могли да додате је да скокови не буду аутоматски, а ми морамо да натерамо лик да скочи, јер само померање са једне стране на другу није тако забавно
Сјајна је,сад могу брзе да трцим😁😁😁😁.А ја зезнула оне спораце па ми не могу ниста🤣.Супер сто сте намјестили да брзе трцим јер ми увек смета да споро трцим...Сада је много боља игрица🤪🤪🤪 🤪
Người Que Đại Chiến: Nguoi que dai chien Chiến thuật fpxf
Мука ми је од свих реклама које се стално пуштају, контроле су превише клизаве и тешко је бити прецизан и нема звука! Ни звучни ефекти, ни музика, ништа о овој игрици није пријатно након отприлике 10 минута
НАЈБОЉА ИГРА ИКАД, али сваки пут када победите ниво, приказује се реклама која је узнемирујућа
Ова игра је веома забавна, међутим, количина реклама је апсолутно ЛУДА. Био сам тужан када сам почео да играм и схватио колико је реклама, јер иначе је то одлична игра. Чак сам тражио опцију да платим без огласа, али је нема. Ако победите ниво и одлучите да не гледате оглас за додатни плен, и даље ћете добити оглас! Деинсталирао сам због тога.. Недостаци су у овом случају већи од предности. Надамо се да ће дев дати опцију да не купује огласе или да смањи количину огласа.