Post by tiarooheppbulgtrep on Mar 5, 2022 0:04:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Demon Hunter 5: Ascendance ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Demon Hunter 5: Ascendance IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod multe puncte ▞▞▞
▞▞▞ Demon Hunter 5: Ascendance 2022 version ▞▞▞
Dacă cumpăr asta de pe tableta mea, de ce nu pot descărca și juca pe alt dispozitiv fără să plătesc?
Un joc grozav, ține-i să vină.
Grozav
Demon Hunter 5: Ascendance Авантуристичке rav
Am încercat de două ori și tot nu s-a deschis. A trebuit să renunțe la asta.
S-a jucat doar demo!! Mult prea ușor și simplist pentru a plăti atât de mult....
Mazes & More Puzzle krm
oarecum dezamăgitor, dar suficient de bun
Joc excelent
Super joc, mi-a plăcut acesta
Până acum, bine
e in regula
deci, fie aceasta a fost o serie mai scurtă, fie mi-a fost mai greu să o las jos, deoarece timpul a trecut mult mai repede de data asta! joc distractiv totusi!
Greu de dat jos acest joc! Îmi place foarte mult - mulțumesc!
nu merge pe laptopul google chrome
Oameni de joc foarte buni. Povestea grozavă cu puzzle-uri destul de dificile și interesante... Grafica este clară și vocea off nu este rigidă așa cum sunt multe... Aș recomanda cu siguranță Demon Hunter 5.
Nu prea este un joc gratuit. Mai puțin de jumătate de capitol și trebuie să plătești pentru a juca. Sună ca democrați.
Un joc bun. Graficele sunt acceptabile, iar povestea nu este PREA ciudată.
Demon Hunter 5: Ascendance Περιπέτεια morq
Încă cinci stele pentru acest joc. Spre deosebire de alții, această poveste avea sens. Nu am simțit că alergam fără scop. Mi-a plăcut varietatea mini-jocurilor. Unele dintre mini-jocuri ar fi putut avea direcții mai bune. Nu le-am finalizat pe unele dintre ele. În general, mi-a plăcut cantitatea de clipuri, caracterizări și lucrări de artă, desigur.
a fost ok putin prea usor pentru mine
Interesant joc
Practic un joc bun, scurt, mai ales jocul bonus care a fost în mare parte nimic. Nu merita un pret intreg.
nu prea rău, dar nici excelent. prea scump pentru această calitate și complot.
Nu aș putea acorda acestui joc o sută 🌟 rating, dar merge doar până la cinci 🌟 acest joc este uimitor, mă refer cu adevărat la echipa Txs uimitoare pentru un joc uimitor ca întotdeauna
Demon Hunter 5: Ascendance Pustolovske igre ebix
Super experiență și intriga!
Am intrat în club din întâmplare. Acum sunt încă taxat, 5 până la 8 dolari pe joc după ce am fost taxat cu 5 dolari pentru a fi în clubul lor. Nu te îndrăgosti de prostiile astea. Escrocherii lor. Le-am spus că nu vreau să fiu în clubul lor de îndată ce mi-am dat seama de greșeala mea. Le-am spus că îmi vreau banii înapoi. Ei au refuzat, au spus că este împotriva politicii lor. Hoții lor.
Bun joc.
Охотник на демонов 5: Тайна музея Приключения tlqc
Chasseur de Démons 5: Domination Aventure zavt
imi place
joc cu adevărat grozav. cam întunecat pe alocuri. are nevoie de o nouă întorsătură a genului de vânătoare de demoni, casa bântuită.
joc bun, puțin lent uneori, ar fi luat 5☆, dar jocul bonus este foarte scurt
Mi-a plăcut jocul, bonusul a fost prea scurt.
Chiar îmi place jocul, dar au oprit scena bonus prea devreme:(
bun. juca a doua oară.
Cel mai bun joc dintotdeauna.
Poate un 5 mai târziu, tocmai a început jocul la 5 minute.
Îmi plac jocurile, povestea și grafica! Mi-a plăcut toată această serie și sper să fie mai multe!!!
Glumești cu mine? 5 minute de joc, și asta este!?
A jucat 1 zi. Apoi vă solicită să vă înscrieți pentru o taxă lunară pentru a continua. Aș plăti în aplicație, dar nu pentru aplicație. Vestea tristă este că mi-a plăcut jocul. Chiar a început să intru în asta. Acum l-am șters.
iubesc
Iubește jocul... bucură-te întotdeauna de jocurile tale.
bun joc. puzzle-urile și HOPS-urile au fost o provocare. povestea bine facuta. doar puțin scurt chiar și cu capitolul bonus.
A JUCAT DIN NOU JOC BUN DOAR ȚI-AȚI VĂ POȚI ȘI ȘI CUIA PIESELE PE CARE LE-AI OPERAT
Excelent. Un alt grozav de la Artifex. Grafică, puzzle-uri, hamei, poveste, toate superbe, ca de obicei.
Joc grozav, foarte distractiv, poveste interesantă, obiecte de colecție, morphs, lucrări. Lungime decentă, de asemenea. Tocmai terminat jocul principal, foarte fericit că există un capitol bonus. Singura mea întrebare este (atenție, posibil spoiler) cine este Carol? Ea apare la sfârșit, fără nicio mențiune prealabilă despre ea. Poate va fi explicat în bonus, vom vedea!
sa bucurat de partea gratuită chiar dacă a fost puțin scurtă
Povestea este buna, grafica este grozava, imi place jocul
Bun joc. Buna poveste
Mi-a plăcut povestea. Jocul mi-a păstrat interesul și nu l-am putut lăsa jos. Aceste tipuri de jocuri cu fantome sunt întotdeauna distractive! Abia aștept următoarea lansare a seriei Demon Hunter.
Joc bun cu o grafică grozavă. Mi se pare că unele dintre scenele cu obiecte ascunse sunt puțin întunecate.
jocul bun și bonus a avut o lungime bună.
Distracție.