(iOS) Shape Puzzle - Learning words kapāt spēle (palielināt dārgakmeņus)
Mar 16, 2022 2:37:48 GMT -5
Post by tehedfoundsoftsaf on Mar 16, 2022 2:37:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shape Puzzle - Learning words ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shape Puzzle - Learning words IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kapāt spēle (palielināt dārgakmeņus) ▞▞▞
▞▞▞ Shape Puzzle - Learning words 2022 version ▞▞▞
puzzle de forme Jeu préféré Éducatif sjpp
Uztaisi Šveicē tādu manam dēlam Maksam
Shape Puzzle - Learning words Образователни qss
Les encanta a mis hijos!
Es muy bueno para los pequeños sirve para que tengan memoria y fijación
Simtiem procentiem patīk
Labi
Shape Puzzle - Learning words Образователни qss
man tas patīk
Tas ir forši, bet es vēlos veikt līmeņus, kas joprojām ir bloķēti. Vai varat, lūdzu, kaut ko darīt lietas labā
Manam dēlam patīk tava lietotne!! Man patīk tas, ka viņš par to priecājas...! Viņš tiešām ļoti labi spēlē!
Šķiet, ka viņam tas ļoti patīk. Šī ir mūsu 1. reize. Mēs atgriezīsimies, lai rakstītu pilnīgāku pārskatu.
Ainas vajadzēja atslēgt
A mi nena de 2 años le encanta. Aprende palabras en dažādas idiomas a la vez que hace puzzles.
Ein Riesenspass für groß und klein:)).
Soccer Super Star - Futbol Deportes ohs
Je trouve lieliska cette aplikācija. Mes enfants sont ravis avec les jeux. Merci
Bērni jau kādu laiku spēlējas ar šo lietotni, viņiem tā patīk, un atjauninājumi padara vēl jautrāku.
Shape Puzzle - Learning words 教育 thoy
Izglītojoši! Patīk.
Super für für kleinen!
Bien mais mon fils a vite fait le tour dommage qu'il n'y ai pas d'autre cartes
खषग
Echt gutes lernspiel
Mis sobrinas no paran de pedirme el ipad para hacer los puzzles, bet yo me estaqueó jajaja
Mans divgadnieks dzīvo mīklas un spēles. Viņš pavada daudz laika, spēlējot šajā lietotnē. Tas ir viņa mīļākais!
Maniem bērniem tas patīk, uz tā ir daudz finierzāģu, un tas viņus aizņem ilgu laiku!
Man patīk šī lietotne!! Man uz visiem laikiem patika lietotne savam 2 1/2 gadus vecajam bērnam, kas viņam patiešām patika vairāk nekā minūti. Viņš to spēlēs mūžīgi, un tas vienlaikus iemāca viņam daudzas prasmes. Skaņa neaktivizējās, līdz mēs nopirkām pilno versiju, un pat tad bija nepieciešams pāris mīklas, lai to aktivizētu, taču viņam tas nešķita nekas pretī.
Manam 4 gadus vecajam ļoti patīk šī lietotne. Tā ir jautra un izglītojoša lietotne, kas viņu aizņem, kamēr mamma cenšas paveikt lietas.
...unseren beiden Kleinen gefällt es sehr!
Mes enfants de 2 et 4 ans adorent