Post by tehedfoundsoftsaf on Mar 16, 2022 2:52:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Busuu: Learn French ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Busuu: Learn French IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy pre viac zdrojov ▞▞▞
▞▞▞ Busuu: Learn French 2022 version ▞▞▞
Sakra, to nebude fungovať. Som veľmi sklamaný
Ukazujú vám, ako sa plaziť, a potom očakávajú, že budete lietať.
CHUDOBNÝ!! Sila sa zatvára!!
Veľmi zle
Strata času nič v bezplatnej verzii
Momentálne sa neočakávane zastaví, takže musíte zatvoriť silou. Ak sa mi to podarí, dám vyššie hodnotenie.
Vynútené zatvorenie
Som Ind ...a nemôžem uskutočniť platbu za busuu premium plus, pretože moja debetná karta je neplatná ...pomôžte mi, pretože sa mi táto aplikácia veľmi páčila ....vyskúšal som aj inú možnosť pozvať priateľa to tiež nefungovalo..😣😣
Táto aplikácia sa zatvorila zakaždým, keď som ju otvoril! Bol som nútený ho dvakrát vymazať, keď som mu dal ďalšiu šancu. Hrozná aplikácia!!!
dum app sa ani nemohol prihlásiť, ale budem čakať na odpoveď od dizajnérov aplikácií
Vôbec nepočujem, hlasitosť je príliš nízka
Busuu: Learn French تعلیمی uhwd
Busuu: Learn French ትምህርት aqqq
Busuu: Học tiếng Pháp Giáo dục luvj
Táto aplikácia neustále padala na mojom HTC. Nedalo sa to vôbec použiť.
Ak sa chystáte spojiť základné časti učenia sa francúzštiny s vaším prémiovým predplatným, možno jednoducho nesprístupnite aplikáciu bez predplatného, na začiatok dávate ľuďom falošnú nádej
Force sa zatvára pri otváraní kurzu
Busuu – nauka francuskiego Edukacja ijgf
Požadujú sa dodatočné povolenia
Busuu: Learn French חינוך uejn
Je ťažké to pochopiť a musíte zaplatiť, že to nie je zábavné ani praktické😡😕😬😶😶😶😠😒
Prečítajte si vyššie.
premium üyeliğimi iptal ettiğim halde geri ödeme olmadı, ayrıca hala premium kullanabiliyorum. prémiový üyeliğim silinsin lütfen!
Nerozpozná môj e-mail alebo heslo (rovnaké ako používam na ich webovej stránke), preto sa nemôžem prihlásiť do aplikácie
Chcem sa naučiť čínsky a mandarínsky, čo môžem urobiť, prosím, povedzte mi
Nejde zvuk nepočuješ nič??
Aplikácia sa neotvorí - iba okno: "Bohužiaľ sa zastavilo". Android 6.0, mobilný telefón Elephone.
Nefunguje na mojom Huawei mate 8. Prosím o radu
Está muito lento, demora muito para carregar
Zdá sa, že je to veľmi dobrá aplikácia na učenie. Ešte v skúšobnej dobe. Pravdepodobne zaplatí za kurz. Nie je možné zaplatiť za kurz cez Google Pay.
hrozná aplikácia! nesťahovať
Pokúšali ste sa niekoľkokrát otvoriť túto (a inú jazykovú verziu), ale nikdy sa neotvorili? Neviem, či to bolo kvôli aplikácii alebo môjmu telefónu (Xperia x8), ale nebolo to moje internetové pripojenie.
zvuk nefunguje
Práve sa to nabilo a potom sa zatvorilo...
Kedysi sa mi to páčilo, ale teraz nemôžem absolvovať žiadne lekcie, pokiaľ nejdem na prémiu. Takže.. Choď na prémiu alebo je to zbytočné.
klamlivá aplikácia nie je zadarmo, je platená
Veľmi sklamaním.
ako ťa mám kontaktovať?! Predplatil som si to len na 1 mesiac, ale teraz aplikácia berie peniaze z mojej kreditnej karty každý mesiac! A predtým som o tom poslal e-mail! A už ani nemám prístup k tomuto prémiovému účtu, pretože som stratil telefón!
Thetan Arena: Survival MOBA Akcja hdz
Musíte vedieť plynule po francúzsky, aby ste vedeli, čo od vás chcú. Vôbec som to nepovažoval za užitočné.
Je mi nanič, keď nepočujem, ako sa slová vyslovujú.
Spočiatku to bola skvelá aplikácia! Potom, keď som dokončil bezplatné kurzy a zaplatil za ďalšie, aplikácia sa neustále zatvára. Do tejto aplikácie neinvestujte žiadne peniaze!