Post by tehedfoundsoftsaf on Mar 16, 2022 3:02:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ DUAL! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DUAL! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ tanrı modunu etkinleştir ▞▞▞
▞▞▞ DUAL! 2022 version ▞▞▞
bok gebi
Oyunu seviyorum ve arkadaşlarımla oynamayı her zaman seviyorum ama onları çoğunlukla okulda görüyorum, bu yüzden hikaye/tek kişilik bir savaş gibi bir savaş ve botlara karşı sonsuz bir savaş olsaydı sevinirim ama yapamazsan sorun değil
Sadece arkadaşlarla düello yapılabilir. Aksi takdirde her şey ödenir. Ayrıca 1 yıldıza da değmez. indirmemeni tavsiye ederim
açık bir oyun geliştirme
Oyunun surumu nasıl oluyor anlamadım
Çok güzel bir oyun... Arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Tüm grafikler, kontroller ve oynanış çok iyi.Mükemmel bir oyun. Çocuklar için olduğu kadar yetişkinler için de iyi.
nayinte mone, okke bağlan cheytha sheshamano paisa chodikkunnath, uluppundo malare!BAĞLANMIYOR. SADECE DEĞİL, BUNA GÖRE NASIL KEYFİNİ ALABİLİRİM?
DUAL! მძაფრსიუჟეტიანი dgy
eğlenceli bir oyun, ancak tüm mobil oyunlar gibi, ne yazık ki nakit para.
Kurulumu uzun sürüyor ama buna değer. Bu kadar basit olmasını gerçekten seviyorum ama hala mağazada çok şey var. Genel olarak harika oyun
çift yanlış yazmışsın
Sıkıcı olur.
Oyun çok iyi ama eğlenmek için oynamakyamıoyrum😓
1 yıldız verdim cunku yukarda yorumum gozuksun diye
gerçekten eğlenceli bir oyun ama her şeyi satın almanız gerekiyor üzgünüm bu kaldırmadan 😭
Neden sadece 1v1 olduğunu bilmiyorum...hadi ama çok uzun zamandır yok daha fazla şey ekleyemezmisin
güzel
Bir süre ücretsiz oynadım gerçekten çok eğlenceli ücretli sürümünü almayı düşünüyorum
Weptekno
DUAL! Екшън dsjl
Diğer oyunları güncellemek için neden paraya ihtiyacı var ücretsiz değil
Tek kişilik oynansa daha iyi olurdu
Tüm zamanını her eşleştirme seçeneğini denemekle geçirdim. hiçbiri işe yaramadı
Rakibini görmüyorsun, bu eğlenceli değil
DUAL! Екшън dsjl
Bunu yapmaya başlayana kadar harika bir oyundu, üç oyunluk bir şey, oyun için paraya ihtiyacınız olduğunu anlıyorum ama reklamlar konusunda makul olun
Ama cok eksikler var 2 karakterli parali
Oyun güzel görünüyor ama yaklaşık beş dakika sonra eskiyor, iyi olmak için herhangi bir beceri gerekmiyor, sadece şans
Oyun, oyunun menüsünde göründüğü kadar iyi değil (çünkü kılavuzda oldukça iyi geçişler ve animasyonlar var). Oyun başlarken pek eğlenceli değil. Oyuna başlarken tutunmak çok zor. Bir şeyler satın aldıktan ve çeşitli şeylerin kilidini açtıktan sonra biraz ilginç olabilir. Ama başlangıçta değil. Yine de harika bir fikir.!
Gerçek oyun çok eğlenceli. Kimsenin oyuna sahip olmaması ve benim oynayamamam çok kötü. Eğlenceli hale getirmek için oyuna NPC'ler ekleyin. Biliyorsunuz, bots ekleyin.Güzel Oyun, BEDELİM, Ama bazı android ve IOS cihazlara bağlanamadığım için bazı güncellemeler yapmanız gerektiğini düşünüyorum.
Bu oyun muhtesem evde oynaya bilinen basit ama güzel bir oyun çocuklar bu oyunu oynaya bilir
Bu güzel bir oyun ama diğer sürüm ücretsizse neden diğer oyun modlarını 5 yıldız vermeye hazırım ki kilitlemek zorundasın?
İki kişi ile oynanabilecek harika bir oyun!
Tamam
Kesinlikle muhteşem! Tek bir cihaz yerine 2 farklı cihazla oynamanın benzersizliğini seviyorum! Sadece tek ücretsiz oyun modunu oynamamıza rağmen, arkadaşım ve ben bunu oynarken çok eğlendik. 5 yerine 4 yıldız verdim çünkü geliştiricinin daha fazla oyun modu ve daha fazla ÜCRETSİZ oyun modu eklemesi gerekiyor, daha fazla ücretsiz oyun modu yaparsanız daha da iyi olacak ve ona 5 yıldız vereceğim!
Kuzenimi yenince ağlıyor ondan sildim
DUAL! Екшън dsjl
Oyunun �'ını oynamak için para ödemeniz gerekiyor.
abimle oynadım ve muhtesemdi!!!!!!
DUAL! Екшън dsjl
Oyun gerçekten çok iyi ve gerçekten iyi çalışıyor. Pratikte bağlantı gecikmesi yoktur ve çok düzgündür. Ancak tek bir oyun yerine birkaç farklı oyun türü olsaydı daha iyi olurdu. Oyun çoğunlukla ücretsizdir ancak yeteneklerinizi biraz geliştiren görünümlerin kilidini açmak için ödeme yapabilirsiniz.
oyun da bedava en azında iki karakter seçebilsek iyi olurdu
O kadar eğlenceli değil, satın almalısın😞
Fena değil. Biraz sıkıcı.
Almighty: idle clicker game Simulator qbf
Umarım kardeşimle çevrimdışı çok oyunculu oynayabilirim ve oyuna katıldıktan sonra büyük bir sorun elde etmek, bir oyuncunun tüm oyunlara sahip olması gerektiğini söylüyor!!?!?!?