Post by tehedfoundsoftsaf on Mar 16, 2022 3:08:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Struckd - 3D Game Creator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Struckd - 3D Game Creator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ palielināt pieredzi ▞▞▞
▞▞▞ Struckd - 3D Game Creator 2022 version ▞▞▞
Tas bija labi, līdz jūs to izdarījāt, tāpēc jums bija jāskatās reklāmas, lai atbloķētu lietas.
Kad es gribēju publicēt savu pirmo spēli, tas parāda, ka nav vietas. Pēc trim dienām es vēlreiz mēģinu publicēt, bet tas parāda, ka nav vietas. Pastāstiet, lūdzu, kā publicēt. Bet jauka lietotne.
Tā ir laba lietotne, taču ir kaut kas, kas mums ir vajadzīgs, t.i., mēs nevaram spēlēt vairākos līmeņos, un mums ir nepieciešami transportlīdzekļi, kas brauktu paši, lai veicinātu satiksmi, braucot pilsētā. Tāpēc, lūdzu, mēģiniet tos uzlabot nākamajā atjauninājumā
Sturckd, lūdzu, neatstājiet šo es lūdzu, ir kļūda, kad es ievietoju ienaidnieku ar reklāmkarogu un dažreiz tas pazūd, lūdzu, izlabojiet šo kļūdu, es lūdzu jūs
Tā nat vorking
Man patīk šī spēle, un tā ir lieliska, taču ir divas lietas, kas liek man teikt, pretējā gadījumā tā netiks ielādēta, spēlējot citu cilvēku spēles, un es nevaru publicēt spēli pat tad, kad atkal piesakos, tā neļauj man to publicēt. Izņemot to, spēle ir lieliska!
Nevar uzstaisīt spēles bet ieliku divi tapēc ka citiem ir norm spēles.
Lietojumprogramma ir laba Bet, tā kā atsevišķiem varoņiem ir atsevišķi ieroči, tas ir neērti. Tāpat iesaku veikt tādas vadīklas kā rāpošana un izvēle jebko. Jo es gribu, lai pilsētnieks paņem ieroci, bet tas rāda krustu, kad es tam tuvojos!! Kāpēc?
Spēle ir lieliska, un tā ir labākā spēļu veidošanas lietotne tālrunī, taču ir problēma, kad ik pēc dažām minūtēm tiek teikts, ka kaut kas nogāja greizi vai kaut kas tamlīdzīgs, tad tiek teikts, ka par problēmu ir ziņots un daudz ko citu, bet kad man ir iespēja spēlēt. Šķiet, ka nekas nav kārtībā, izņemot to, ka tas ir nedaudz aizkavēts, taču nav nekādu problēmu, tāpēc kāpēc tas man tā saka, un vai varat, lūdzu, to labot, vai jūs, puiši, domājat, ka varat pievienot tādas rakstzīmes kā sveiks, kaimiņš varonis un piecas naktis pie Fredija varoņiem?
Šī lietotne ir garlaicīga, jo tā pievienoja daudzām reklāmām, ja atlasu kādus vienumus, kuros tiek rādītas reklāmas. Un jūs nevarat izlaist reklāmas
Jums tiešām vajadzētu šeit ievietot dažus foršus varoņus, piemēram, Zobenbrāļus, kuri var izmantot burvestības, un puišus, kuri prot lidot
Tas ir labi, tur tiešām nav daudz iespēju, kā mainīt spēles veidu, ko veidojat vai kaut ko citu. Jūs nevarat izveidot inventarizācijas sistēmu vai patiešām izveidot tādas lietas kā uzdevumi vai mērķi, būtībā ir vienkārši nolikt iepriekš definētus objektus, un tie jau ir iestatīti noteiktā veidā. Tas ir forši, taču negaidiet, ka šeit varēsiet izveidot kaut ko patiešām aizraujošu
Sākumā tas bija forši, bet nav daudz brīvības tajās spēlēs, kuras varat izveidot. Es vēlos, lai tas ļautu jums izveidot uzlabotas spēles.
Labi bet kāpēc 🚂🚂🚂🚂🚂 vilciens nav kā transportlīdzeklis..... Lūdzu piesakiet mums vilcienu.
Nepieciešama poga, lai jūs varētu izslēgt pretējo komandu cīņu vai jaunus varoņus, kuri nevar cīnīties savā starpā. Izņemot to, ka grafika un spēle ir forša, tad tā saņems 5 zvaigznes. Bija kārtīgas lietas, taču bija grūti kaut ko darīt, lai radītu lietas. Viss nebija novietots pareizi, nedarbojās labi.
LŪDZU, LABOJU ŠO. ES MĒĢINĀJU PUBLICĒT SAVU SPĒLI, UN TĀ ATVEJĀS, DRĪZ AR TO PIEEJOT TO JŪS NEZINĀT, CIK REIZES TĀ MAN ATVARĒJA VIENĀ DIENĀ. Man patīk šī lietotne, bet, lūdzu, izlabojiet to.
Tas ir lieliski, bet tas nedarbojas, un tas tiek ielādēts stundām ilgi
Man patīk šī spēle, bet 3 zvaigznes, jo es nevaru noņemt savu iemiesojumu, ja dodos uz publisku spēli un noņemu no tās iemiesojumu. tas pilnībā sasalst un neko nevar nospiest. izņemot pogu x. vai ir kāds veids, kā noņemt savu iemiesojumu? Es paskatījos pakalpojumā YouTube un nevarēju noņemt jūsu iemiesojumu vietnē struckd. palīdziet man un atrodiet veidu, ja ne izveidojiet pogu uz sava iemiesojuma ar uzrakstu "noņemt iemiesojumu". tas ir viss. uztriekts.
Tā ir laba un laba grafika, bet! nebija iespējas mainīt cantrol pogu, spēlē, kad mēs braucam ar helikopteru, man arī ir problēmas ar cantrol (augšup,, uz leju, pa kreisi, pa labi), tas tāpat kā auto cantrol un autora lieta šajā aap man patīk.
Šai lietotnei ir potenciāls būt lieliskai lietotnei, tai tomēr nedaudz pietrūkst, kāpēc, spēlējot spēli, tā ir pagriezta uz augšu un nav plakana
Iemesls, kāpēc es nepiešķīru 5 zvaigznītes, iemesls, kāpēc es ieeju un noklikšķināju uz ekrāna izveides izveidi, pielīp ielādei 212assests, lūdzu, izlabojiet to.
Farm Town Village Build Story Казуални jczp
Man patīk, bet.Lūdzu, ievietojiet vairāk reljefa rīku, piemēram, citu reljefa faktūru krāsošana uz zemes, veģetācijas birste, ievietošana ūdenī un zāles birste, iespēja novietot ceļiem un novietot ieročus un rotācijas rīku.
Šī lietotne ir labāka nekā citas lietotnes, taču vai jūs varat izveidot tādus aktivizētājus kā sprūda, kas var padarīt elementus, kuriem nav 5, pieaugs par vienu, to iedarbināja, lūdzu, vai varat to izdarīt! pls Dariet to, es vēlos to savā lietotnē!
Lūdzu, pievienojiet 2D opcijas/veidnes. Tātad mēs varam izgatavot retro platformerus, augšējos lejupslīdes utt. Nepieciešams arī importēt savu īpašumu, un pikseļu redaktora spēle būtu laba.
Nav īstas ceļa faktūras, bez zāles faktūras, smilšu faktūras uz zāliena zemes un nepalieliniet kartes izmēru, turklāt iekļaujiet to savā lietotnē
Tiešām jauka lietotne. Lūdzu, tas aizkavējas manā 1 GB RAM ierīcē un dažreiz neļauj augšupielādēt savus darbus (tas samazinās pēc spēles izveides un neļauj man dot tai nosaukumu). Lūdzu, izveidojiet to 1 GB RAM ierīcēm. Paldies un Dievs svētī
Lūdzu, pievienojiet citus objektus, piemēram, rekvizītus vai papildu līdzekļus, kā arī pievienojiet jaunus priekšmetus, piemēram, vāku, kas nosedz slepeno bāzi un pievienojiet raksturu un rekvizītu veidotāju, būtu labāk, ja tas tiešām būtu
grafika ir slikta un atpaliek pat labiem tālruņiem... es iesaku šo lietotni tikai personālajiem datoriem, nevis mobilajiem tālruņiem un planšetdatoriem
Tās ir jautras spēļu veidošanas spēles, bet vai varat pievienot vairāk dizaina, lai es varētu izveidot vairāk spēļu un vai jūs varat to padarīt vieglāku, kā arī vai varat pievienot vairāk bloku.
Labdien, lietotne ir jauka, taču ikreiz, kad es noklikšķinu uz spēles, lai spēlētu vai izveidotu spēli, tā mani izsit, es piešķiršu tai 5 zvaigznītes, tikai lūdzu, izlabojiet to
Lai gan esmu pieteicies, tā turpina teikt, ka man ir jāpiesakās vai jāpiesakās, kad es augšupielādēju. Ja tas to neizdara, tiek paziņots, ka ir radusies neparedzēta kļūda
Šai spēlei ir dažas iespējas, taču tajā ir kļūda. Kad es pagriežu ekrānu, dažreiz spēle, pie kuras strādāju, kļūst melna, un tas ir pilnīgi neatgriezenisks. Lūdzu, izlabojiet to.
pievienot jaunas prasmes un īpašības
Man tas patīk, bet vispirms pievienojiet lietu, kurā varat izveidot savu varoni, un, otrkārt, kad es mēģināju iekļūt savā spēlē, tā nekad netika pabeigta, tāpēc jā.
šī lietotne ir pārsteidzoša, es tikai vēlos, lai būtu pielāgota rakstzīmju izveide vai modeļu importēšana. tas nozīmētu šo 3 uz 5 zvaigznēm.
Pārsteidzošs spēles veidotājs, taču daudz problēmu un iestrēgušas. AI ir bezjēdzīgs. Grafika ir zema. Trūkst daudz preces. Bots ir atkritums. Pastāvīgi atpaliek. Ikreiz, kad zaudējam, ir jāatsāk spēle. Celtniecības kvalitāte ir slikta. Mazāk spēlētāju, īpaši vairāku spēlētāju režīmā. Avārija pārāk bieži. Dodiet neierobežotu dzīvi NPC, viņi turpina nogalināt. Personāžas tērpu pielāgošana. Vairāk uzvaras vārtu. Atjauniniet ienaidnieku robotprogrammatūru, lai viņi vienkārši nestāvētu vai nedarītu neko. Arī bot vienmēr iestrēdzis! Profila rediģēšana operētājsistēmā Android. Spēles atjauninājums!!
Izgatavoto spēli nevarēja instalēt mobilajā tālrunī, lai to augšupielādētu Play veikalā. Šī darbība ir ļoti lēna.
Tas ir labs, un es iesaku to lejupielādēt, bet esmu samazinājis 3 zvaigznes, jo 1) Mēs nevaram lejupielādēt šīs spēles A.P.K failu. 1.1), kad spēle tiek kopīgota, tiek lūgts atvērt šo lietotni. Tas visu sabojā. Un publicēšanas apgabals ir ļoti jautrs, un fons ir tumši melns. Mainiet to, jo tas rada tik daudz negatīvisma. 2) Nevar publicēt spēli. 3) nespēj likt spēlētājam vienmēr skriet kā skriešanas spēlē.Lūdzu, izlabojiet to pēc iespējas ātrāk, lai es varētu jums piešķirt atlikušās 3 zvaigznes
Diezgan laba lietotne. Man ir tikai divi ieteikumi. 1. Lūdzu, nelieciet mums pirkt ieročus. Tas sabojā spēli ikvienam. Es zinu, ka jums, puiši, kaut kā ir jāpelna nauda, bet varbūt izmēģiniet citu veidu. 2. Lūdzu, dodiet mums iespēju pievienot savas tekstūras vai importēt tekstūras. Tas būtu noderīgi cilvēkiem, kuri vēlas izveidot savas iecienītākās videospēļu sērijas fanu veidotu versiju.
Ar spēli viss ir kārtībā, nav nekādu komandu, un man ir (SAMAKSĀ NAUDU!!) tikai, lai iegūtu visu, ko vēlaties, un jūs tik tikko varat nopelnīt monētas, kas jums jāmaksā, lai paņemtu lietas spēlē un par tās cenu un mēģinātu nopelnīt spēle, kurā tiek izmantots mākslīgais intelekts, un pat tā nedarbojas, piemēram, es spēlēju, izmēģiniet to, un AI stāv uz vietas, un jums ir jāpiekļūst tik tuvu, lai jūs uzreiz nomirtu, mēģinot panākt, lai viņi cīnītos ar jums un spēles avārijas ceļā uz daudzām vadības ierīcēm un veidiem. jāgriež omg tas ir kaitinoši NEINSTALLĒT VISPĀR
Šī lietotne ir ļoti laba, un tagad šajā lietotnē esmu izveidojis 2 spēles, taču ir tik daudz problēmu, pirmā problēma ir tā, ka tad, kad mēs izveidojam pirmo līmeni, netiks izveidots nākamais līmenis, un, lūdzu, šīs lietotnes veidotāji, lūdzu, pievienojiet iespēju izveidot nākamais līmenis un otrā problēma ir tad, kad es pēkšņi spēlēju savu spēli pēc dažām minūtēm, piemēram, 2 minūtēm, 5 minūtēm pēc tam, kad pēkšņi parādīsies, ka jums nav izdevies šajā spēlē, un, lūdzu, novērsiet šo problēmu, kad novērsīsit šīs divas problēmas, es piešķiršu šīs divas zvaigznes, lūdzu🙏
Slikti: nav daudz neatkarīgu izvēļu. Grūti saprast. Raksturiem ir tikai viens mijiedarbības līmenis. Labā: vadības ierīces ir gludas. Veidnes ir ļoti dažādas. Daudz rakstzīmju un materiālu, no kuriem izvēlēties.
3 zvaigznes. 2 funkcijas, kas man ir vajadzīgas ar šo lava iet virsū objektiem, bet es gribu tos uz leju, es izmantoju pārvietot lietu, un tas arī nedarbojas. Un pamācībās nav norādīts, kur atrodas dažādu elementu poga. Forša spēle, bet pagaidām es to atinstalēju, bet piešķiršu tai 3 zvaigznes, jo tā nav tik slikta.
Katru reizi, kad es veidoju, es spēlēju vismaz 5 minūtes, pirms tā sastingst, mani izslēdz no lietotnes un pazaudēju visas lietas, kuras esmu izveidojis, un tas vienkārši saka kļūdu un pēc tam mani palaiž. Man ļoti patīk šī lietotne, bet tas ir jālabo. Esmu izmēģinājis šo lietotni 2 citās ierīcēs, un tā pati problēma radās. Kad problēma būs atrisināta, piešķiršu tai piecām zvaigznēm.
Man ir problēma, ka mēģinu ielādēt spēli vai izveidot savu spēli, ielādes vidū saka "ups! lūdzu, atjauniniet struckd" vai kaut kas tamlīdzīgs, un, nospiežot OK, es mēģināju to ielādēt vēlreiz, un tas teica man atjaunināt. Es īsti nezinu, kā pārvietoties lietotņu veikalā, tāpēc tā ir mana vaina, bet, kad es dodos uz lietotņu veikalu, es neredzu atjaunināšanas pogu.
Spēle ir ļoti aizkavēta, pilns internets un joprojām kavējas, katru reizi, kad mēģinu kaut ko ievietot, spēle aizņem pilnu minūti, lai to novietotu. Lūdzu, labojiet savu spēļu veiktspēju, joprojām ir laba spēle
Tas ir patiešām jautri, bet man ir problēma, jo es pierakstos, lai mainītu iemiesojumu un viss, un tiek teikts, ka e-pasts ir slikti formatēts, ko tas vispār nozīmē? Lūdzu, atbildiet uz šo jautājumu, un es piešķiršu piecas zvaigznes
Kāpēc spēle jūs izlogojas pēc katra atjauninājuma? Es tikko strādāju pie projekta, līdz spēle man lūdza to atjaunināt. Es atjaunināju spēli un atgriezos pie tās, līdz sapratu, ka viss mans progress ir pagājis un mana profila trūkst. Turklāt spēle TIK daudz palēninās, kad būvējat vietu, vienkārši mēģināt novietot sienas vai griestus ir grūts darbs, un ļaujiet man teikt, ka sarežģītāku objektu, piemēram, cauruļvadu, novietošana var aizņemt 1–2½ minūtes. Vismaz galaproduktu var būt jautri spēlēt.
Šī spēle ir tik pārsteidzoša, bet, lūdzu, pievienojiet darba durvis un atrisiniet pieteikšanās kļūdu
Jūs zināt, ka būtu foršāk, ja jūs redzētu savas rokas un ķermeni pirmajā personā. Ja jūs to darīsit, es to pārvērtīšu par 5 zvaigznēm.